Genoptræning af din hund på Sjælland

Book genoptræning hos Nanna

Din hund har brug for genoptræning hurtigt efter skade eller operation!

Genoptræning hjælper hunden med at få muskelstyrken igen, så den får bevægelsesfriheden tilbage.

Uden genoptræning kan din hund få kroniske smerter og mindre bevægelsesfrihed. 

I VillaVOV bliver din hund genoptrænet af mig, Nanna Kappel Lamberth. Jeg er uddannet hundemassør og specialist i hundes adfærd.

Ring eller send en e-mail og få en hundesnak! 

Din hund får sit eget genoptræningsprogram i VillaVOV

Når du bestiller genoptræning i VillaVOV, sammensætter jeg et genoptræningsprogram til hunden. Programmet består af fysiske øvelser og hundemassage. Hunden kommer til træning og massage her i VillaVOV. Du får også et program med øvelser, så du kan træne hunden derhjemme.

Genoptræning forhindrer overbelastning

Efter fx en korsbåndsoperation vil hunden ofte undlade at bruge det ben, der gør ondt. Men når hunden lægger vægten på det raske ben, får den en haltende gang. Det raske ben kan derfor blive overbelastet, så hunden får smerter og gangbesvær. I værste fald skal hunden opereres. 

Hvornår – og hvor tit – skal hunden i genoptræning? 

Din hund skal gerne påbegynde genoptræningen allerede et par dage efter skade eller operation. Det er vigtigt at komme hurtigt i gang med genoptræning – så bliver resultatet bedst.

Sådan foregår genoptræning 

Genoptræningsforløbet veksler mellem massage og fysiske øvelser. I begyndelsen af forløbet fokuserer jeg på at minimere væskeansamling, stimulere blodomløbet og undgå inflammation. Senere fokuserer jeg på at styrke hundens muskler, fjerne muskelsmerter og træne hunden i at bruge hele kroppen igen.

Kontakt mig og få en hundesnak

Ring eller send en besked og få en snak om genoptræning af din hund efter skade eller operation.

genoptræning af hund på Sjælland

VIDSTE DU AT:

Selv en smule opvarmningsøvelser inden fysisk udfoldelse vil hjælpe din hund på længere sigt. 4 min med sitte, stå og dæk øvelser, vil opvarme hundens ryg og bagbens muskler, og den fysiske udfoldelse den skal i gang med, vil virke knap så hård, og give knap så mange spændinger bagefter.