HUNDEMASSAGE – SUNDHED OG OMTANKE FOR DIN HUND

Nanna Kappel Lamberth - Eksamineret hundemassør

 

En times massage: 445 kr.                                                                        Pasning 350 kr pr. døgn ..
En halv times massage: 250 kr.                                                                  Dette er grundpakken, som inkluderer en gåtur om dagen, samt alm hyggeligt samvær med

Ti turs kort: 4005 kr. (10 % besparelse)                                                      familien

Fem turs kort: 2114 kr. (5 % besparelse)

 

 

Det er også muligt at få din hund masseret i eget hjem. Det kan lette hverdagen for den travle familie at de ikke skal ud og køre, men det kan også give hunden mere ro, at være i vante omgivelser. Skal hunden masseres i eget hjem koster det 3,67 pr. km.

Jeg kommer gerne ud i jeres klub eller forening og holder foredrag/ workshop

Foredrag om forebyggelse af belastningsskader hos aktive hunde.

Hunde der bruges i målrettede aktiviteter, hvad enten der er tale om tjeneste-, jagt - eller agilityhunde, vil lide skade på bevægeapparatet. Dette foredrag på to timer giver en indsigt i, hvordan hundeejeren selv kan forebygge og afhjælpe slidskader.

- Foredraget kan udbygges med en 5 timers workshop med praktiske øvelser på egen hund.

Foredraget koster 1500 kr. excl. kørsel og moms

Workshop koster 5000 kr. excl. kørsel og moms

 

 

 

 

VillaVOV Asnæs

 

 

Husk at vejsalt har en meget udtørrende effekt på din hunds poter, og når den efterfølgende slikker på poterne er det med til yderligere udtørring. Skyl poterne efter gåtur og undgå en hund med ømme og irriterede poter..